Folder (gevouwen)

Ben je op zoek naar een dubbelzijdig, bedrukte blad dat niet wordt gevouwen? Bekijk dan ons aanbod ongevouwen flyers.

Moment a.u.b. Message

Wat is een folder

Een folder is een bedrukt blad dat wordt gevouwen tot een formaat dat gelijk is aan of kleiner dan een A4. Het is hierdoor een compact, eenvoudig mee te nemen blad waarin informatie is te vinden over een product, merk of bedrijf. Dankzij de vouwwijze kan in een folder meer informatie worden gepresenteerd dan op een flyer, zonder aan zijn compacte vorm af te doen. Wel vereist het vouwen van de flyers een extra productiestap, zodat ze ook iets duurder zijn ten opzichte van een flyer. Dit drukwerk is dus vooral geschikt om weg te geven aan potentiële klanten, om hen meer informatie mee te geven over een product waar zij al in zijn geïnteresseerd.

Folders laten drukken

Folders laten drukken is via hellodruk.nl zeer eenvoudig. Kies hieronder eerst het gewenste eindformaat en de materiaalsoort waarvan jouw folder gemaakt moet worden, de manier waarop wij hem moeten vouwen en indien gewenst (en beschikbaar) het laminaat voor de luxe-afwerking. Tijdens het afrekenen krijg je de mogelijkheid om een ontwerp in een PDF-bestand te uploaden. Wij verzenden jouw folders gratis naar het door jou opgegeven afleveradres.

Folders laten ontwerpen

Heb jij nog geen ontwerp in eenn PDF-bestand waarmee wij jouw folders kunnen bedrukken? Neem dan contact op met onze ontwerpstudio. Bel naar 085 046 60 55 of stuur ons een bericht en laat ons weten waarmee wij jouw kunnen helpen. De ontwerpers in onze eigen ontwerpstudio helpen je graag bij het maken van een ontwerp voor jouw folders.