Kalenders

Moment a.u.b. Message

Wat zijn kalenders?

Een kalender is een weergave van de dagen en maanden in een jaar, waar ook de verschillende lokale en/of nationale feest- en gedenkdagen op worden weergegeven. Kalenders komen in verschillende vormen en maten. In onze webshop vind je staande bureaukalenders, die dankzij hun driehoeksvorm overeind blijven staan. Daarnaast is er ook de wandkalender, die je dankzij een spiraal aan de muur kan hangen. Maar kalenders zijn ook verkrijgbaar als scheurkalender, afgedrukt op bureau-onderleggers, of in agenda's.

Waarom bedrukte kalenders?

Als je kalenders laat bedrukken met jouw eigen ontwerp, kun je hun ontwerp volledig naar jouw eigen wensen samenstellen. Het wordt dan mogelijk om de kalender aan te passen aan de huisstijl van je onderneming. Maar belangrijker is dat je ook de inhoud kan weergeven op een manier die voor jouw onderneming belangrijk is. Je bepaalt namelijk zelf hoe de data worden getoond, of welke (feest)dagen je wel of niet twilt uitlichten.

Daarnaast kun je kalenders bedrukken met jouw huisstijl en deze als relatiegeschenk weggeven aan (potentiële) klanten. Als zij deze kalenders op hun bureau zetten, is jouw bedrijf het hele kalenderjaar onder hun aandacht! Daarnaast kun je voor jouw klanten met deze kalenders toegevoegde waarde leveren door door ze van nuttige informatie voorzien, zoals belangrijke telefoonnummers, e-mailadressen of andere gegevens.