Eigen ontwerpstudio

HelloDruk heeft een eigen ontwerpstudio, waar onze vormgevers en Dtp’ers dagelijks drukwerk ontwerpen en voor de productie gereed maken. Dit doen wij voor verschillende soorten opdrachtgevers, waaronder bedrijven, openbare instellingen en (rijks)overheden. Wil je meer informatie over onze studiodiensten? Neem dan contact op met onze ontwerpstudio door te bellen naar 085 046 60 55.

Drukwerk laten ontwerpen

Veel bedrijven vinden het belangrijk dat hun uitingen een uniforme uitstraling hanteren. Hierdoor ontvangen wij regelmatig opdrachten waarbij het ontwerp moet voldoen aan bepaalde eisen. Vaak is dit op het gebied van de inhoud, het beeldmateriaal en/of het kleurgebruik. In de meeste gevallen worden deze vastgelegd in een huisstijlhandboek.

Als jouw organisatie niet over een huisstijlhandboek beschikt, is dat voor onze vormgevers geen enkel probleem. Zij zijn ook in staat om een ontwerp te maken met behulp van al bestaande huisstijldragers. Zij maken dan van jullie visitekaartjes, verpakkingen, reclamedrukwerk of website gebruik om het ontwerp op te baseren.

In ieder geval zullen onze vormgevers altijd meerdere ontwerpen voorleggen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je voldoende keuzemogelijkheden hebt en wij samen tot het gewenste eindresultaat komen. Wil je meer informatie over onze studiodiensten? Neem dan contact op met onze ontwerpstudio door te bellen naar 085 046 60 55.

Nieuwe huisstijl laten ontwerpen

Wil jij een volledig nieuwe huisstijl laten ontwerpen voor jouw bedrijf of organisatie? Daar helpen onze vormgevers je graag mee. Eerst zullen wij in een goed gesprek jouw eisen en wensen inventariseren. Daarna gaat onze vormgever voor je aan de slag om een ontwerp te maken. Hij zal gedurende dit proces de voortgang naar je terugkoppelen, zodat het mogelijk is om bijtijds bij te sturen. Op deze manier komen wij tot een succesvol eindresultaat. Neem voor meer informatie contact op met onze ontwerpstudio. Je bereikt deze door te bellen naar 085 046 60 55.


Bij HelloDruk helpen we je graag het beste uit je drukwerk te halen. Volg ons blog voor inspirerende voorbeelden.