Kioskvlaggen

Materiaal

  • Blockout

  • Vlaggendoek

Formaat

Bedrukking

Vlaggensysteem en Afwerking

Prijzen en oplages

Wat zijn kioskvlaggen

Kioskvlaggen zijn schuin hangende vlaggen die je winkelvestiging in een winkelstraat vanaf de zijkant beter zichtbaar maken. Door hun schuine zoom hangen zij altijd recht naar beneden, zodat de bedrukking goed leesbaar is. De kioskvlag is daarom geschikt voor winkelpanden, marktkramen of ijscowagens en zijn daarom ook wel bekend onder de naam winkelvlaggen, driehoeksvlaggen of ijscovlaggen.

Kioskvlaggen laten maken

Bij HelloDruk rekenen wij geen verzendkosten voor het afleveren van jouw kioskvlaggen op het door jou gewenste afleveradres. Heb jij nog geen ontwerp voor jouw kioskvlag? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 046 60 55 of stuur ons een bericht. Onze eigen ontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een ontwerp voor jouw kioskvlag.

Kioskvlaggen laten ontwerpen

Beschik jij nog niet over een ontwerp waarmee jij jouw kioskvlaggen kan laten maken? Neem dan contact op met onze eigen ontwerpstudio. Onze ontwerpers assisteren je graag bij het realiseren van een ontwerp. Je kan ze bereiken door te bellen naar 085 046 60 55 of door ons een bericht te sturen.