Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Wij versturen bestellingen naar adressen in Nederland, België en Frankrijk. De geadverteerde levertijden zijn het aantal werkdagen waarbinnen wij bestelde drukwerkproducten afleveren. Deze gelden voor alle bestellingen die voor 11:00 's ochtends zijn geplaatst en waarvan de order door ons is bevestigd. De plaats van levering is het adres wat jij bij ons opgeeft tijdens het bestellen.

Het kan gebeuren dat een bezorging, ongeacht al onze inspanningen, niet binnen de gestelde levertijd(en) geleverd kan worden. Als dat het geval is, zullen wij hiervan melding maken en je daarbij informeren hoe wij dit zo snel mogelijk gaan oplossen. Beschadiging en/of vermissing van producten tijdens transport komen ter verantwoording van HelloDruk, tot op het moment dat de goederen zijn afgeleverd op het door jouw opgegeven afleveradres.

Meer informatie over jouw en onze rechten en verplichtingen met betrekking tot de levering van producten vind je in onze algemene voorwaarden.

Verzendkosten

Verzendkosten voor het versturen van drukwerkproducten naar adressen binnen Nederland staan apart vermeld. Voor verzending naar België en Frankrijk wordt een extra toeslag van €9,95 in rekening gebracht, in verband met de hogere verzendkosten om pakketten naar deze landen te versturen.